You are currently viewing На сваком месту треба показати захвалност здравственим радницма

На сваком месту треба показати захвалност здравственим радницма

БЕОГРАД, 29. децембра (Танјуг) – Министар здравља Златибор Лончар изразио је данас захвалност свим здравственим радницима, као и свима који раде у ковид систему, истакавши да су они прави хероји и јунаци овог времана.

Позвао је све грађане и медије да то имају у виду да треба на сваком месту да покажамо захвалност према тим људима.

Лончар је на конференцији за медије рекао да не смемо да заборавимо да захвалимо тим људима, “здравственим радницима, свим лекарима без изузетка и медицинским сестрама, медицинским техничарима, болничарима, спремачицама, сервиркама, чистачицама, возачима, секретарицама директора здравствених установа, људима који раде у лабораторијама, али и онима који су припремали храну за те људе”.

Министар каже да треба захвалити и медицинским радницима који раде у другим градовима, као и свима у кризним штабовима, као и војницима и полицајцима који су много урадили када је било ванредно стање.

“Србија са таквим људима нема проблем са будухношћу. Показали смо да можемо у изузетно тешким временима да направимо такве реузлтате, које нико од нас није очекивао”.

Лончар је рекао да су скоро сви веровали да ће доћи до краха здравственог система и много горих сценариа, што се није догодило.

Неизмерно им хвала, поручио је министар здравља.